• Alt for deg som er glad i sport - Supporters Place!
  • Raske leveranser fra vårt lager
  • Alltid 30 dagers åpent kjøp og gratis retur
 

Ofte stilt spørsmål

Utsolgt

Vi forbeholder oss retten til å være midlertidig utsolgt. I så fall forbeholder vi oss retten til å erstatte en bestilt vare med ett likeverdig produkt. Om du ikke er fornøyd med produktet kan du returnere den kostnadsfritt til oss. Kontakt oss for en ferdig frankert returlapp.

Reklamasjon

Supporters Place betaler frakten dersom et produkt er ødelagt eller feil leverte. Ta da kontakt med oss på support@supportersplace.com.

Hvordan sender jeg i retur/bytte?

  1. Kontakt oss først så sender vi kostnadsfritt ut en returetikett og returblankett via mail til deg.
  2. Skriv ut og fyll inn vår returblankett slik at vi vet hva vi skal gjøre med retursendelsen når vi mottar den.
  3. Dra til nærmeste postutleveringssted og send returen.

Personlig data

Vi deler ikke din personlige informasjon med noen. Informasjonen blir kun innhentet i forretningsøyemed. Supporters Place sender ut nyhetsbrev via epost.

Force majure

Dersom gjennomføringen av avtalen helt eller delvis hindres eller i vesentlig grad vanskeliggjøres av forhold som ligger utenfor partenes kontroll, opphører partenes plikter i den utstrekning forholdet er relevant og i den tid forholdet varer. Slike forhold inkluderer, men er ikke begrenset til; streik, lockout, linjefeil hos teleoperatør, strømbrudd, naturfenomener som storm, jordskjelv, flom, etc, samt ett hvert annet forhold som vil bedømt som force majeures.